Oldalak

2010. augusztus 31., kedd

Én már csak ilyen vagyok

Hiába fogadkoztam én, akár ezerszer is, hogy így-meg úgy... Nem kapok bele újabb, eleve reménytelen dolgokba immár, hasztalan. Három nap alatt mindjárt kettő közösségbe is regisztráltam. Sőt, az apró-csprővel együtt 3 -ba. Ez kell nekem! Kell nekem? Nem változom! Úgy, de úgy tudok lelekesedni pár napig, hogy ihaj! Itt van pl. a FanBox Desktop féle akármi, amiről látom máris, kár volt. Párszor még megnézem, aztán ha akkor sem változik a lappangó vágyam iránta, akkor hagyom szunnyadni, mint már megannyi ilyent. Aztán egy időre rá kapom magam, osztand ott termek izibe. Másik kellemetem a multiply.com lett. Na ez barátabb és logikusabb a használata... Lehet hang és video kommenteket is készíteni, ami nyerő nálam. Persze, hogy eddig csak szagolgattam és töltöttem dolgokat fel. Lehet más hasonló közössgi helyenkről ide omportálni dolgokat. A WindowsLive-ről próbáltam, eddig vegyes sikerrel. Van amelyik (újabb) fiókomból simán jönnek a dolgok, sajna a legrégebbiről (paparigo) nem. Művelet közben hibákat generál a program. Ezek szerint kicsit még béna, akarom mondani Béta a dolog.

4 megjegyzés:

  1. Ezekről még nem is hallottam. Én már a sima blogolásom is néha megkérdőjelezem, de nem tudom otthagyni. Újba nem fogok!

    Lehet, hogy azt a régi siratjuk, hajkurásszuk?Nekem akkor elég volt az az "egy", minden igényt kielégített.

    VálaszTörlés
  2. Most egyre többet kapirgálok a WL-en a "paaparigp"-ban. Frissítem a fotókat, és megosztom, hogy máshonnan is hozzáférhessek. Kár lenne értük. Azokban a "boldog" időkben születtek.

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem nagyon rátapintottatok a lényegre, igen azok a "boldog idők" hiányoznak mindannyiunknak. Ennek ellenére nem akarok senkit megbántani, de szinvonalban ez sokkal jobb. Szerintem ahogy ismerlek Benneteket, fogtok még "ujdonsággal" szolgálni.

    VálaszTörlés
  4. Zsókám! Úgy örülök, hogy Te is bekepcsolódtál. Egy kis íz a "régi" időkből. A boldog béke időkből! :-)

    VálaszTörlés