Oldalak

2010. augusztus 25., szerda

Csendes nap

Csend van! Semmi ricsaj, veszekedés, élcelődés, ereszd el a hajamat......  Csak a már korábbról megszokott, otthoni szöszmöszölés, fáradt sertepertélés zizzenései, koccanásai  halatszanak egyhangú szürkeségben. Tegnap Mónika elvitte a "apraja falvát" Siófokra egy kis apartmanba, némi anyai együttlét nyárvégi beteljesülését kívánván. Ma már nem volt jó idejük, de azért fel találták magukat. Még holnap egész nap, és pénteken visszajönnek még egy utolsó szünidei felvillanásra. Izuska munkába állt, így a gyermekmegőrző intézmények indulásáig, hol nálunk, hol a másik nagyszülőknél kényeztettetik magukat. Pannikát a jövő héten szoktatják be a bölcsiba. szerintem sima ügy lesz, amilyen kis hellyre csajszi a kis angyalka. És utána szüret! Pontosabban, kis időre rá, itt van! Elkezdjük az őszre halasztott teendőink sorjázását, sorra rendre. Csak jó időnk legyen. Szép hosszú, ökörnyálas, szikrázó-naposan melengető és simogató. Ezer színűen kellemetes.

7 megjegyzés:

  1. Szépen alakul a blogod ruhája. Lulu most megy suliba, ugye? Pannika olyan bölcsis lesz, mint egy álom. Többi gyerkőccel mi van? Írhatnál róluk.
    De jól leíratd az őszt. Azt az ökrönyálat szinte látom.Élvezem az írásod.

    VálaszTörlés
  2. A lagziról mit lehet tudni? Miért a helikopter?Mamka is ropja nagyon.:-) Diát is végigbogarásztam, bár láttam a Picasaban is. Ott is tetszett.

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen. Egy kicsit állítottam a külcsínyen, ha már egyszer vissza keveredtem ide , nem igaz? A többiek is jól vannak, kezdődik nekik is a suli. Az őszi hangulati leírást neked szántan. Tudom, mennyire szereted az ilyen kellemes hangulati elemekkel megtűzdelt stylust. Majd még folyamatában ejtek szót erről-arról! :-)

    VálaszTörlés
  4. Ja, a lagzi! :-) Ani hugánka leánya, Boglárka ment férjhez. Mindig közel állt a szívemhez ez a kislány... Ő is nagyon szeretett engem, ahogy tudom. :-) Nemrég volt kislány, kiskamasz, akiből egy-kettőre nagylány cseperedett. A férje egy ügyvéd, egész jó benyomást tett rám, annak ellenére, hogy előtte hallottam róla mást is. De, hát tudod. Ahány ember, annyi vélemény és benyomás. Végigfotóztam a lagzit, DVD-t is készítettem róla amit jó időben el is küldtem nekik. Állítólag nagy sikere volt. Akkor még a profi fotóstól és videóstól nem jött be ilyesmi. Jövő nyáron ugyanitt, a Bátyuskája, Szabolcs nősül.

    VálaszTörlés
  5. Papa, küldtél nekem 2 videot meg mittomén milyen fotókat msn emailben? Nagyon gyanúsak tuti, hogy vírus. Angolul is íródott, és valami amerikai cím is van benne, hogy onnan jön valami visszaigazolás, ha rákattintok.Nem ettem meszet!:-) Töröltem őket. Ha mégis tőled jöttek, írd itt le, és küld újra.
    Esztella is figyelmeztetett, hogy az ő nevében is terjengenek videók, de nem ő küldi őket. A te küldeményed is vírus valahonnan egészen biztosan.Csak jeleztem.

    VálaszTörlés
  6. Köszi a lagziról a tájékoztatót.Kíváncsi vagyok a bölcsisre és az iskolásokra.Gondolom, Bazsika ovis.

    VálaszTörlés
  7. Okos voltál! A Pikola Zsuzsitól jött egy felkérés a YouTube tiny videóra és én belementem. Meg is lett a fiókom a Fan Box néven annak rendje és módja szerint. De közben a levlistámra is elküldhette ezek szerint ezt a kamu meghívást. Most, hogy visszamentem leellenőrizni a dolgot, csak egy dalmata ült ott fekete alapon. És más semmi. Pedig már nem vagyok kezdő!? :-(

    VálaszTörlés